Amplifier bestaat 10 jaar!

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat Coverband Amplifier is opgericht!
Samen met onze fans willen we dit gaan vieren. In de loop van het jaar komt er een reunie optreden.
Hou dus de website en onze facebookpagina in de gaten!

Amplifiervb1

Coverband Amplifier treedt op bij de Meerpaaldagen!

Coverband Amplifier opent de donderdagavond van de meerpaaldagen!
Tussen 20:00 en 21:00 zal Amplifier haar show weggeven!

Voor meer informatie over het programma van de meerpaaldagen kijk op: www.meerpaaldagen.nl

Amplifier 2 april 2016 web 46

Winnaar Battle of the Bands

Amplifier 2 april 2016 58 compri

Amplifier staat op de 25e editie van de meerpaaldagen 2016! Afgelopen 2 april jongstleden hebben wij de finale van de battle of the bands gewonnen. Wij willen het publiek bedanken voor hun enthousiasme en energie die zijn ons gegeven hebben. Wij hebben genoten van deze topavond!

Benefietavond KWF

DSC 3785 00102

Vrijdag 8 januari had Coverband Amplifier de eer om op een benefietavond voor het KWF te spelen. Het was voor velen een emotionele maar hele mooie avond. De aanwezigen mochten bij de muzikanten in ruil voor geld een nummer aanvragen. Het opgehaalde geld ging op het einde van de avond uiteraard allemaal naar het KWF! Zoals één van de organisatoren op onze facebookpagina liet weten:

"Wij hebben genoten van een geweldige avond met jullie allemaal.
We hebben gelachen, gehuild, gedanst en gezongen.
Het was in één woord fantastisch!"

Voor iedereen die dit jaar de Alphe d'HuZes gaat fiesten: Enorm veel succes!

Meer artikelen...

1. Amplifier op uw bruiloft?

Log In or Sign Up